Slide 1
Çfarë bëjmë ne

MuZEH Lab ka si qëllim angazhimin dhe dhënien e kontributit të saj në projekte në fushën e muzeologjisë, trashëgimisë dhe kulturës.

Slide 2
Skuadra

Skuadra e MuZEH Lab përbëhet nga profesionistë në fusha të muzeologjisë, edukimit dhe arkeologjisë, arteve vizuale dhe letërsisë:

Slide 3
Projekte

Informacion per projektet e Muzehlab

Slide 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Misioni Ynë

MuZEH Lab synon zhvillimin e aktivizimin e të rinjve dhe komunitetit me kulturën. Nxitja ndaj përdorimit të disiplinës së muzeologjisë e praktikave bashkohorë për angazhimin me trashëgiminë e kulturën si forma angazhimi janë pika kyçe me anë të cilave bazohet veprimtaria jonë. 

Abonohu në kanalin tonë në YouTube për më shumë video

Skuadra e MuZEH Lab përbëhet nga profesionistë në fusha të muzeologjisë, edukimit dhe arkeologjisë, arteve vizuale dhe letërsisë:

Dorina Xheraj-Subashi

Themeluese

Inesa Sulaj

Bashkëthemeluese

Oltsen Gripshi

Bashkëpunëtor

Jani Koçillari

Bashkëpunëtor

Arkid Abdullaj

Bashkëpunëtor

Qëndro në Kontakt

Email: muzehlab@gmail.com

Telefon:  +355 672033507 +355 676133262

Adresa: Rruga Enver Zazani, Durrës, 2001
E hënë-E premte 10:30-14:30

    Scroll to top