E enjte, 3 Shkurt 2022, ora 17:00, ju presim në MuZEH Lab.
 
Të lumtur për të nisur eventin e dytë Art -Talk “PËRBALLË PUBLIKUT” 2022 me të ftuarit tanë Dr.Artan Kacani dhe Msc. Suer Bedeni. Kjo bisedë sheh trinomin ndërmjet arkitekturës, artit edhe urbanistikës.Çka do të thotë arkitektura më vete, pa këto të dyja. Arti më vete pa këto të dyja. Dhe urbanistika më vete pa këto të dyja, dhe si qëndrojnë raportet me njëra tjetrën në momente të ndryshme të zhvillimit urban.
 
Scroll to top