Author: web1

Nga Arjola Kondakçiu: Përse duhet vizituar “MuZEH LAB”?

Nga Arjola Kondakçiu: Përse duhet vizituar “MuZEH LAB”? Përse duhet vizituar “MuZEH LAB” ? MuZEH LAB në Durrës, edhe pse nuk ndodhet në pika qendrore por vetëm 50 metra pas Poliklinikës Qendrore, fakti që gjendet në një rrugicë që identifikon më së miri arkitekturën e ndërtesave të vjetra por tepër domethënëse për historikun e vazhdimësisë […]

DW_BalkanBooster:MuzehLab Durrës

DW_BalkanBooster: MuzehLab Durrës We are so glad that DW Deutsche Welle and DWBalkanBooster came across about MuZEH Lab initiative and learned out about our passion for heritage and culture. Museums are actors for social change Heritage is the bridge connecting people’s cultures.https://www.dw.com/sq/dwbalkanbooster-muzehlab-durr%C3%ABs/av-60032582?maca=sq-Facebook-sharing 

“Trashëgimia e Durrësit, këmbëngulje dhe motivim”, WeWomen zhvillon takim me gratë profesioniste të Durrësit

“Trashëgimia e Durrësit, këmbëngulje dhe motivim”, WeWomen zhvillon takim me gratë profesioniste të Durrësit Gra dhe vajza, profesioniste të njohura në qytetin bregdetar u mblodhën pasditen e së mërkurës në ambientet e MuZEH Lab për të marrë pjesë në aktivitetin “Trashëgimia e Durrësit, këmbëngulje dhe motivim”. Aktiviteti u organizua nga ËeËomen dhe kishte për qëllim […]

Four museum projects receive support

Four museum projects receive support January 13, 2022 Headley Trust UK, News and activities, Small Grants We are happy to announce that four museums have received support from BMN Small Grants 2022 scheme, thanks to financial support of the Headley Trust UK. They are very excited to start with activities and we wish them a lot of fun, […]

Shembull

World’s Fastest Better than any visual It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using. It is a long established […]

Scroll to top