E premte, 28 janar 2022
Prezantimi i Salon Femëror për herë të dytë e sjell rolin e gruas dhe forcës për barazi si vazhdimësi historike. Kjo performancë sa filozofike dhe aktuale e çon audiencën sa në gjenezën biblike, romake, mesjetare dhe bashkëkohore, për të reflektuar dhe ndërgjegjësuar forcën femërore! Përmes rrugëtimit historik e kulturor, dimensioni femëror merr trajta të shumta.
Scroll to top