International Virtual Conference on Museums

International Virtual Museum Conference 6-9 Korrik 2021, ka autorësinë e bashkëpunimit edhe të MuZEH Lab që advokimin dhe zhvillimin e kulturës muzeale e ka në thelb të misionit të tij. Për të marr pjesë në konferencë kontaktoni në emailet:

secretariat.icompakistan@gmail.com

kumid.ivcom2021@gmail.com

https://ivcom2021.org/ivcom-2021/

Scroll to top