E premte, datë 15 Prill 2022
 
Jeta e praktikat e elementit dominues në jetën sociale te familjeve shqiptare dhe jo vetëm!
Përmes Jorganit si element dekorues ka shtegtuar jeta dhe është zhvilluar artizanati i Jorganxhiut dhe Jorganicave. Përmes bisedës me artistin Oltsen Gripshi dhe komunitetin duam të depërtojmë në lidhjen e Jorganit si element i ngushtë familjar me artin dhe kujtesën!
A rigjenerohet kultura materiale? Bashkohuni me ne në ambjentet e MuZEH Lab të ndajmë kujtimet pranë këtij objekti emblematik! 
Scroll to top