E mërkurë, 10 Nëntor 2021
MuZEH Lab fton aktivizimin e komunitetit me eventin e rradhës. Klubi Artit aktivizohet dhe na sjell Odën Poetike, pjesë e programit tonë “Përmes Rreshtave”.
Hyrja me rezervim. Mund të na shkruani në rrjetet tona sociale për rezervime.
Scroll to top