E enjte, datë 8 Dhjetor 2022, ora 18:00, në MuZEH Lab.
 
Paraqitja e vëllimit me proza / rrëfime poetike HUMB HUMBELLASH nga Enton Bido. Krahasimi me veprat e mëparshme të autorit. Diskutime mbi këtë gjini të ndërmjetme letrare dhe interpretime.
Scroll to top