Fondi: 750 euro

Mbështetur nga: Subgranti i Artivist Stafetë

Periudha e zbatimit: 5 Dhjetor 2021-5 Mars 2022

Ky Salon Femëror e sjell rolin e gruas dhe forcës për barazi si vazhdimësi historike. Kjo performancë sa filozofike dhe aktuale e çon audiencën sa në gjenezën biblike, romake, mesjetare dhe bashkëkohore, për të reflektuar dhe ndërgjegjësuar forcën femërore! Përmes rrugëtimit historik e kulturor, dimensioni femëror merr trajta të shumta.
Scroll to top