E mërkurë, 23 qershor 2021

Objektet tregojnë nga jetët e prejardhjet tona, lëvizjet gjeografike, hapësirën dhe kujtimet me të cilat ato lidhen.

Në MuZEH Lab së bashku me Noan, do të bisedojmë rreth konceptit të shtegtimit të objekteve, pjesë e koleksionit personal të Noas. Ajo gjithashtu është kuratore e faqes së saj hajdeseflasim.com

Çdokush që koleksionon dhe çdo dashamirës tjetër është i mirëpritur!!!

Scroll to top