Episodi i tretë i serisë së podcast-eve “Zëri i Kulturës”

MuZEH Lab, thjesht një muze klasik apo edhe një laborator kreativ?! Hapësira më e re kulturore e krijuar në qytetin e Durrësit sjell një muze bashkëkohor që synon të kthehet edhe në një ambient kreativ që bëhet shkëndi për të gjeneruar ide tek të rinjtë dhe jo vetëm.

Themeluesja e saj, @dorinaxheraj rrëfen për nismën që synon aktivizimin e të rinjve dhe komunitetit në raport me kulturën. Mësoni edhe rreth pasioneve të shoqërisë sonë lidhur me objektet e së shkuarës, a vijon ajo të ruaj me fanatizëm copëza të së shkuarës, përfaqësuar nga objekte të ndryshme.

Për më shumë ndiqni podcast-et në faqe  www.amfora.al

Scroll to top