E martë, 29 qershor 2021

Promovimi romanit ‘Ajo’
Alba Dajlanaj, autorja e librit, pret lexues dhe dashamirës të letërsisë në ambjentet e Qendrës MuZEH Lab, për një bisedë të ngrohtë me miqtë e librit.
Në datë 29.06.2021, orën 19.00 ju mirëpresim në Qendrën MuZEH Lab.

Scroll to top