Fëmijë dhe prindër, si thoni sikur të shpenzojmë pak kohë kreative dhe argëtuese njëkohësisht? Ne ju presim në MuZEH Lab ditën e enjte datë 21.10.2021, ora 17.00. Do të jetë një ditë ku do të luajmë dhe mësojmë së bashku kaq informacione interesante për trashëgiminë e qytetit tonë.
Aktiviteti është i hapur për të gjithë dhe do të asistohet nga stafi i MuZEH Lab dhe një grup Vullnetarësh.
Ky projekt u realizua nga MuZEH Lab në bashkëpunim me @Goethe Zentrum Tirana.
Scroll to top