E Shtuna na mbledh sërish për të luajtur, argëtuar dhe njohur me arkeologjinë. Movable Carpet takon fëmijët në hapësirën urbane të Durrësit. Takohemi në shëtitoren Taulantia, datë 6 Nëntor 2021, ora 11.00-13.00 pranë sheshit të Ushtarit të Panjohur!
Aktiviteti është i hapur për të gjithë dhe do të asistohet nga stafi i MuZEH Lab dhe një grup Vullnetarësh. Ky projekt u realizua nga MuZEH Lab në bashkëpunim me @Goethe-Zentrum Tirana
Scroll to top