Ditën e Dielë, datë 10.10.2021 MuZEH Lab mirëpriti turin kulturor të organizuar nga Amfora.al. Një bashkëpunim që i ofroi qytetarëve të ndryshëm vendas dhe të huaj, një perspektivë dhe eksperiencë ndryshe me vlerësimin dhe diskutimin mbi kulturën, fuqinë interpretative dhe angazhimin me objektet tona. Objektet zgjojnë Emocione, ky është edhe synimi ynë me vizitorët…
 
 
 
Scroll to top