26 janar 2021
WeWomen AL në bashkëpunim me MuZEH Lab dhe me mbështetjen e @PortaliDurrësLajm do të zhvillojnë në datën 2️⃣6️⃣ Janar, ora 18:00 tek ambjentete MuZEHlab, Durrës, aktivitetin “Durrës Heritage Perseverance and Motivation“, pjesë e rubrikës WeWomen&Heritage.
📝Për trashëgimin e Durrësit, mënyrën se si e ruajmë dhe e promovojmë atë, do të na flasin profesionistet e fushës:
🏵 Antigoni Gjergji, specialiste e edukimit Qendra Muzeore Durrës;
🏵 Dorina Xheraj-Subashi, Themeluese e MuZEH Lab-Center dhe Muzeologe;
🏵 Arjana Isaku, Drejtoresh, Dea Lines -Eksperte Turizmi ;
🏵 Engjellushe Spada, Qendistare.

Shihemi nesër në MuZEHlab, Durrës.
Scroll to top